Количка

0 артикула
Начало По вредители Отровa за мишки Малка дератизационна кутия за мишки

Малка дератизационна кутия за мишки

Цена: 1.22 лв.
 • Код:
  P116-1

Дератизационните кутии и тунели са важен елемент при борба с плъховете и мишките. Те служат за поставяне на отровни примамки и лепливи плоскости и скриването им от деца и домашни любимци. Освен това на открито пазят отровата от климатичните условия.

 

Опаковка:

 

Плъховете и мишките влизат в дератизационните тунелите от двете дупки встрани. Самите кутии се заключват и така децата нямат достъп до отровата вътре.

 

Какво правят дератизационните тунели

 

Идеята на дератизационните кутии е да се скрият отровните примамки, които се използват в борбата с гризачите. Отровата е поставена в тунелите, където гризачите влизат и си хапват от нея. От какво трябва да се скриете отровата:

 • Деца – ако има и най-малко съмнение, че деца може да отидат при поставените примамки, те трябва да са поставени в кутии;
 • Домашни любимци – както при децата, трябва да ограничите достъпа на кучето и котката до отровата;
 • Борба с гризачи на открито – ако се налага да поставите отрова в двора, трябва да я скриете в кутия, за да се предпазва от климатичните условия;

 

Важно!!!

 

В цял свят употребата на дератизационни кутии и тунели със заключване е задължителна при борбата с гризачи. Отровите са изключително опасни и трябва да се ограничи достъпа на деца и домашни любимци до примамките.

 

Защо тази малка дератизационна кутия?

 

Дератизаннионите кутии и тунели, които предлагаме имат няколко основни предимства:

 1. Изработени са от здрава пластмаса;
 2. Имат ключалки, с които се заключват и така се осигурява допълнителна защита от неоторизиран достъп;
 3. В кутията можете да заредите насипна отрова – бонбонки, пелети, гранули, жито;
 4. Има и метален шиш за закачане на паста и восъчни блокчета;
 5. Не на последно място, поставяйки отровата в кутия или тунел, ще можете лесно да я проверявате и да не се чудите "къде я бяхте хвърлили";

 

Как се използват дератизационните кутии

 

Кутиите се поставят на пътя на гризачите или по оградата, ако искате да се предпазите от прииждащи плъхове и мишки – например от полето или някой занемарен съседен двор. Ако са отвън, задължително ги закрепете по някакъв подходящ начин – можете да пробиете дупки и да ги захванете със свински опашки, тел или дюбели. След поставяне на кутиите трябва да ги заредите с отровни примамки и/или лепливи капани. Можете да изсипете отровата, ако е насипна или да я нанижете на шиша, ако е паста или блокчета. След това натиснете капака, за да се заключи. Проверявайте в началото на всеки 6-7 дни кутиите и дозареждайте, каквото е изядено. След унищожаване на настоящата популация може да разредите проверките на месец и по-рядко.

 

За кого са предназначени

 

 • Всички ДДД фирми работят с дератизационни кутии;
 • Всяко домакинство може да използва дератизационни кутии, за да сложи в тях отрова, ако е дошъл плъх или мишка;
 • Търговските обекти – магазини, офиси, автосервизи и всякакви други могат да използват дератизационни кутии и периодично да ги проверяват – така отровата ще е скрита от замърсяване, подритване и кутиите стоят естетически по-добре.
 • Големи цехове, складове, индустриални помещения се нуждаят от кутии, защото са под постоянна атака от гризачи – кутиите се поставят на пътя на плъховете и мишките и така се осигурява защита на стоки, материали и машини.

 

Алтернатива на дератизацонни тунелите

 

Вместо малки дератизационни кутии за мишки можете да използвате Дератизационни тунели Д   (по-широки и с възможност за повече отрова). Разгледайте и сгъваеми кутии или сгъваеми тунели, но те са предназначени за вътрешна употреба в борбата с гризачите.

 

Можете да използвате същно някакви пластмасови чинийки (но искрено не го препоръчваме) за отрова. В нашия магазин предлагаме стандартни чинийки по 100 бр в пакет. Трябва обаче да внимавате кой има достъп до чинийките с отрова. На открито не препоръчваме да използвате чинийки.

Доставка

 

За връзка с нас 0878 36 00 86

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден. 

 

 • Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис.

 

Доставките на поръчки имат ориентирочъвни цени между 4,50 и 9,00 лв според избрания от Вас начин. При създаването на поръчката, системата изчислява доставката според избрания метод на доставка. Ще забележите, че доставката до офис на куриерската фирма е най-изгодна, а и бърза. Можете да избирате между

 

 • Доставка до офис на Спиди - 4,50 лв;

 

 • Доставка до адрес в страната със Спиди - 5,60 лв;

 

 • Доставка до адрес в София - 4,90 лв;

 

 • Доставка до офис на Еконт - 6,90 лв;

 

 • Доставка до адрес с Еконт - 9,00 лв;

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 10,00 лв.

 

ПРЕПОРЪКИ ОТ КЛИЕНТИ

Препоръка от Немечек

25 Фев 2021
Молекулите ни помагат по време на пандемията с дезинфекция, когато и...

ТВ1 - препоръка срещу вредители

17 Фев 2021
  ТВ 1 БРОАДКАСТ КЪМПАНИ ЕООД работи успешно с фирма Три молекули ЕООД вече няколко години. Изградени бяха отношения на много добро партнь...

Препоръка от 120 ОУ Георги Сава Раковски

12 Фев 2021
  П Р Е П О Р Ъ К А   от Цветанка Тонева – Директор на 120 ОУ „Г.С. Раковски”   С фирмата на г-н Пламен Нанков ...

Препоръка от Хьорман България

12 Фев 2021
  ПРЕПОРЪКА   "Хьорман България" ЕООД издава настоящата препоръка в уверение на...

Препоръка от Ауто Плюс

12 Фев 2021
Ние, от Ауто Плюс, искаме да изкажем Благодарност към работата на екипите...

ИЗБРАНО ЗА ПТИЦИ