* Унищожаване на вредители в София и региона * Над 12 години опит в борбата с неприятелите * Внос, продажба и доставка на продукти за Пест контрол * Гарантирани резултати *
Магазин Категории

0

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 50 ЛВ       ДОСТАВКА ДО 24 ЧАСА     ПРЕГЛЕД ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ       ВРЪЩАНЕ ДО 30 ДНИ    

 

Начало Продукти по вредители Препарати за змии Гранули против змии и други влечуги - 2500 гр

Гранули против змии и други влечуги - 2500 гр

Гранулиран препарат, който се използва за прогонване на различни змии и гущери. Продуктът съдържа етерични масла и есенции, чиято миризма отблъсква влечугите и ги кара да напуснат мястото си на обитание. Той обаче няма вреден ефект върху човешкото обоняние, нито пък пречи по някакъв начин здравето на змиите. Това го прави отличен избор за хората, които предпочитат хуманни методи за борба с вредителите.

 
  • Марка:
  • Код:
    303
Цена: 59.60 лв.

В наличност
 

Брой:
+ -

Тъй като са с естествени съставки и не пречат на хората, животните или околната среда в района, употребата на тези гранули е много подходяща за градини, дворове, къмпинги и т.н.

 

Инструкции за употреба:

Препаратът е готов за директна употреба. Просто наръсете гранулите по земята, използвайки специалната капачка за разпръскване, която върви в комплект с продукта. 20 гр. гранули са достатъчни за обработката на 1 м2 площ.

Репелентът за змии ще бъде ефективен около 2 седмици след нанасяне. Наличието на проливни дъждове или обилното напояване на почвата могат да отслабят ефективността му. Затова ако искате да постигнете оптимални резултати, нанесете от гранулите отново след дъждовно време или поливане на градината.

 

Инструкции за безопасност:

Винаги съхранявайте гранулите в оригиналната им опаковка. Уверете се, че капачката е плътно затворена, за да не изветрее ароматът им. Дръжте продукта на хладно и сухо място. Не допускайте контакт с деца и домашни любимци. Не поглъщайте гранулите и избягвайте контакт с кожата, очите и дихателните пътища. Ако това се случи, изплакнете обилно с вода и потърсете лекарска помощ. Използвайте ръкавици и защитни очила по време на употреба.

 

Разфасовка: 2.5 кг.

Съдържание: естествени ароматни масла и инертни силикатни минерали.

Връщане

Връщане на стока

 

Всеки потребител е защитен от ЗЗП. Според Чл. 50 имате право да се откажете от направените покупки до 14 дни след получаване на стоката без да посочвате причини за това.


Ние даваме срок за отказ 30 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща). Напишете заявлението в свободен текст, като не забравяте Вашите имена и възможност за контакт с Вас (телефон, физически адрес, елетронна поща). След получаване на заявлението за отказ, ние ще Ви изпратим потвърждение на траен носител за получаването на отказа.


За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, като във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 7 работни дни. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките.

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

Куриерските разходи по връщането или замяната се поемат от клиента, освен ако не е по наша вина.

За да поискате връщане или замяна, молим да ни съобщите. Можете да изтеглите формуляр, който е Приложение 6 от ЗЗП, да го попълните и да ни го изпратите.

Другата възможност (която мислим е по-лесна и бърза и затова я препоръчваме) е да попълнете тази форма:

 

 

Доставка

 

Поръчки направени до 14:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 14:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден.  Доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис. В краят на поръчката избирате метод на доставка и ще видите точната сума според кг, куриер и адрес.

 

Поръчки над 50,00 лв са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на куриерска фирма Спиди в цялата страна и до адрес в София.

 

  • Доставка до офис на Спиди - 5,50 лв - над 50 лв е БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА;

 

  • Доставка до адрес в страната със Спиди - от 6,60 лв в зависимост от кг;

 

  • Доставка до адрес в София - 5,50 лв - над 50 лв е БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА;

 

  • Доставка до офис на Еконт - 6,90 лв;

 

  • Доставка до адрес с Еконт - от 8,90 лв в зависимост от кг;

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

 

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Не изпълняваме поръчки на стойност под 10,00 лв.