Количка

0 артикула
Начало По вредители Защита от птици Шипове за птици от стомана 50 см

Шипове за птици от стомана 50 см

Цена: 5.40 лв.
  • Код:
    P1038-5

Тези шипове срещу птици са от стомана. Дължината на един брой е 0,5 м. С тяхна помощ ще защитите имота си от набези на гълъби, свраки, лястовици и други дребни птици. Монтажа им е лесен. Ниската цена е постигната, защото сме директен вносител. Произвеждат се в Полша.

 

Обърнете внимание на отстъпките за повече бройки.

Опаковка:

Отстъпки

 

Кол-во 10 бр (5 м) 20 бр (10 м) 40 бр (20 м) 100 бр (50 м) 200 бр (100 м)
За  1 брой 5,13лв 4,86лв 4,59лв 4,32лв 4,05лв

 

 

Шипове за птици от стомана 50 см

 

За какво да използвате шиповете против птици

 

С шиповете можете да защитите Вашия имот от по-дребни и средни птици – гълъби, лястовици, свраки и други. Монтирайте ги на местата, където птиците кацат – первази, корнизи, козирки, покриви. Това са обичайните места, където птиците кацат. Стълбовете с улично осветление, статуи, паметници също могат да бъдат защитени с шипове срещу птици.

 

Какво представляват тези шипове против птици

 

В основата на шиповете е лента с дължина 50 см и широчина 2 см. Тя е направена от поликарбонат (пластмаса). На всеки 4 см лентата може да се счупи и така да се нагоди нужната дължина. Освен това през 5 см има дупки, които да улеснят монтажа. От лентата стърчат цели 50 шипа с дължина 13,5 см подредени в 5 реда. Така те покриват значително пространство - разперени те защитават 22 см повърхност да не кацат птици. Самите шиповете са от стомана - затъпени и закалени. Шиповете са безцветни, за да не нарушават външния вид на фасадата.

 

Как действат шиповете против птици

 

Шиповете се монтират на своята основа. От нея стърчат 50-те шипа. Така те не позволяват на птицата да кацне и отлита на друго място.

 

Колко шипа трябват за Вашия покрив или козирка

 

Шиповете са по 50 см. За 1 метър са нужни 2 шипа. За 5 м трябват 10 шипа. Ако разстоянието е по-голямо с 20 см, купете още 1 шип и го счупете лесно на две части от 20 см и 30 см.

 

Монтаж на шиповете

 

Препоръчваме да ги залепите със силикон, който можете да закупите от всяка железария. Това е може би най-лесния и евтин вариант. Силиконът ще излезе над дупките в основата и ще създаде своеобразни „тапи“. Вместо силикон използвайте някое по-хубаво строително лепило. Те са разработени, за да залепват различни предмети към различни повърхности. Това ще Ви оскъпи малко монтажа, но ако така се чувствате по-скопокойни, направете го. За най-сигурен монтаж на шиповете използвайте винтове и дюбели. Направете го по този начин само, ако имате увереност в собствените си възможности за сръчност и подходящо оборудване – стълба, винтоверт, бормашина и т.нат. Помислете за възможността да възложите задачата на някой по-опитен в подобни дейности. За област София можем да предложим монтаж от нашите екипи. Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите и да уточним как може да се направи и на каква цена.

Доставка

 

За връзка с нас 0878 36 00 86

 

Поръчки направени до 13:00 ч. се обработват и изпращат същият ден. Получени поръчки след 13:00 ч. или в почивни дни, се подготвят и изпращат на следващият работен ден. 

 

  • В София доставяме поръчките експресно със собствена доставка до адрес - можете да платите доставката в брой или с карта. 

 

  • В страната доставяме направените поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт до адрес или техен офис.

 

Доставките на поръчки имат ориентирочъвни цени между 4,50 и 6,90 лв според избрания от Вас начин. При създаването на поръчката, системата изчислява доставката според избрания метод на доставка. Ще забележите, че доставката до офис на куриерската фирма е най-изгодна, а и бърза. Можете да избирате между

 

  • Доставка до офис на Спиди - 4,50 лв;

 

  • Доставка до адрес в страната със Спиди - 5,60 лв;

 

  • Доставка до адрес в София - 2,90 лв;

 

  • Доставка до офис на Еконт - 5,20 лв;

 

  • Доставка до адрес с Еконт - 6,90 лв;

 

Без значение кой метод за доставка ще изберете, при получаване на пратката можете предварително да я отворите и погледнете избраните продукти. Изключение са доставките до автоматични станции на Спиди и Еконт - при тях не може да има опция за преглед.

В най-малките населени места, където няма офис на куриерската фирма, е възможно да има определени дни за разнос. Тогава пратката може да се забави допълнително ден или два.

 

Истории за вредители

Дървениците – как да се преборим с тях

27 Яну 2021
  В статията от миналата седмица Ви запознахме с тяхно величество – дървениците. Днес най-искрено се надяваме, че сте се отървали от ужасн...

Алергия към хлебарките

12 Дек 2020
    Имате ли такава?   Хлебарките - вредителите, които могат да изплашат и най-смелия човек   Хлебарките са...

Дървениците – какво навярно не знаем за тях?

24 Окт 2020
  Дървеници – да споделяш един дом с тях не е добра идея. И обикновено искаме да се отървем от досадните дървеници възможно най-бързо. И в...