Над 15 години опит в Пест Контрола

Молекулите

3@molekulite.com

ДДД услуги » Борба с летящи насекоми

Защо да се доверите на Молекулите

Борба с летящи насекоми – мухи, комари, молци…

Регистрирана фирма в РЗИ и МЗ

Развиваме професионален опит вече повече от 15 години

Работим с разрешени препарати и средства за контрол

Гарантираме резултатите

Посещаваме клиенти и обекти 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието

Издаваме необходмите документи - Протокол, Фактура, Чек листи

Борбата с летящите насекоми има повече особености от тази с пълзящите. Най-често създаващите проблеми летящи насекоми в България са  оси, мухи, комари, мушици .

Борбата с тях е абсолютно различна и изисква различни методи, препарати, капани и устройства. Няма универсално решение за нито един от тези вредители.

  Като при всеки вредител, най-добре е да се открие източника:  

За  осите , това е тяхното гнездо – това обаче не винаги е възможно. Отнякъде просто долитат оси и не се знае откъде. Друг път се вижда откъде под покрива излизат оси, но за да се стигне до него, трябва да се бутне покрива. Това обаче не е решение.  

За  комарите , е препоръчително да се открие водоема, от който се развиват. Неговото откриване съвсем не означава, че проблема ще се реши веднага и от раз. Представете си, че близо до вас има язовир, минава река или просто някой канал. Понякога водоема може да е някоя забравена пластмасова чашка на земята през един двор – от нея ще излязат хиляди комари.  

За  мухите  откриването на местообитанието, където се развиват ларвите, също е много трудно. Днешно време сме обградени отвсякъде с боклуци. Те предлагат идеални условия.  

По най-различни причини откриването на източника при летящите насекоми е трудно. А и да се открие, не винаги помага. Затова тогава се прилагат други методи на място с опръскване, капани или устройства.  

Съветваме да се свържете с нас, за да коментираме проблема и да предложим подходящо решение.

Почти всеки случай и проблем с оси, комари, мухи е различен и трудно може да се унифицират цени предварително. Минималната цена за посещение е 60,00 лв. За конкретна цена, моля свържете се с нас и ще уточним детайлите.