Количка

0 артикула

Защо Молекулите

Защо Молекулите

 

Имаме си принципи и се стремим да ги спазваме!

 
  • Не закъсняваме и не забравяме за уговорени обработки!
  • Използваме само одобрени от МЗ препарати!
  • Уточняваме удобен ден и час за всеки клиент и се стремим да организираме обработката тогава!
  • Спазваме разходните норми!
  • Използваме калцуни, където е необходимо – обикновено в жилище или деликатни производства!
  • След всяка обработка се оставя Протокол!
  • Търсим обратна връзка след всяка обработка и следим историята при всеки клиент със специално разработен за нас софтуер!
  • На всяка обработка се оставя касов бон!
  • Даваме възможност на клиентите да платят с карта чрез мобилен ПОС терминал!
 
Всъщност всичко изглежда просто: От една страна се стремим да си вършим работата качествено, а от друга се стараем да предложим максимален комфорт на клиентите ни по отношение време на обработка, начин на плащане, обратна връзка...
 
За финал оставяме на важният принцип:
 
НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ КЛИЕНТИТЕ НИ НИ ХРАНЯТ!
БЕЗ ВАС, НАШИТЕ КЛИЕНТИ, НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВАМЕ!

 

Молекулите работи и се развива от 2009 г. в сферата на борбата с вредителите. От самото начало е под контрола на РИОКОЗ и Министерство на здравеопазването. Централният офис е в гр. София. През годините сме следвали две основни цели: усъвършенстване на уменията в борбата с вредителите и доброто обслужване на клиентите. Към тях се стремят всички членове на екипа - без значение дали са в офиса и работят с компютър и телефон или са дезинфектори и работят на място в обектите с пръскачки и капани.

 

Какви вредители

 
Предлагаме на своите клиенти професионални обработки против хлебарки, кърлежи, бълхи, дървеници, плъхове и мишки, мухи, мравки, комари и всякакви други битови вредители. Различните вредители изискват различни мерки. Разгледайте как действаме с различните проблеми.
 

Кои са нашите клиенти

 

На практика битови вредители се срещат навсякъде - в жилищата, в общите части на блоковете, в търговските и административни обекти. Благодарения на натрупания опит можем да бъдем полезни навсякъде.

 

Какви обработки

 

Извършваните от нас професионални ДДД обработки могат да бъдат Еднократни или на ДДД абонамент. Не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти, за да помогнем в избора на най-правилната защита.

 

Работно време

 

Дезинфекторите извършват обработки 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието. Целта е да можем да се съобразим с графика на различните клиенти. Някои хора могат да организират обработка само през уикенда, заведенията могат вечер, след като си заминат техните клиенти, а офисите могат след 17-18 часа, когато служителите си тръгнат и т.нат.

 

Разрешени препарати

 

Работим само с разрешени от МЗ препарати. Използваме препарати на доказани производители, като Syngenta, PelGar, BASF, I.N.D.I.A., Kollant. Предписанията на производителя за норма и начин на прилагане се спазват стриктно от екипите дезинфектори.

 

Цени за обработките

 

На страницата Цени ще намерите нашите редовни цени. В някои случаи те са ориентировъчни. Задължително при уточняване на обработка нашите оператори ще коментират крайната цена с вас. За някои вредители трябва предварително да коментираме ситуацията, за да можем да посочим конкретна цена.

 
 

Магазин за препарати и капани

 

От близо 10 години продаваме и доставяме продукти за Пест Контрол. Основното ни предимство през годините са консултациите за всеки един клиент какво точно му трябва и как да го приложи според конкретните обстоятелства. Можете да поръчате онлайн през нашият сайт или по телефона 0878 36 00 86.

За да сме максимално конкурентни и полезни, организираме собствен внос на някои от продуктите.

През годините хиляди клиенти са се доверили на нашите продукти и съвети, за да се справят сами с вредителите.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 100 characters
 

Истории за вредители

Алергия към хлебарките

12 Дек 2020
    Имате ли такава?   Хлебарките - вредителите, които могат да изплашат и най-смелия човек   Хлебарките са...

Дървениците – какво навярно не знаем за тях?

24 Окт 2020
  Дървеници – да споделяш един дом с тях не е добра идея. И обикновено искаме да се отървем от досадните дървеници възможно най-бързо. И в...

Историята на моя свободен уикенд... И една мишка

20 Май 2019
  Мишка! – казах му, че е мишка! И той се обиди! Не на себе си, че е такъв. На мен се обиди! Явно истината боляла... Или пък си е мислил,...